Fr
Close

MEDIA

Eleven en de Pro League investeren in e-sport met Proximus, Sporza en La DH

Zondag 22 November 2020

Eleven en de Pro League investeren in e-sport met Proximus, Sporza en La DH

Zoals aangekondigd, lanceren Eleven en de Pro League vanaf 16 december het derde seizoen van de Proximus ePro League waarin de 18 clubs van de Jupiler Pro League worden samengebracht, met onder andere de mogelijkheid voor supporters om het tegen elkaar op te nemen, dankzij op een samenwerking met Sporza (VRT) en La DH (IPM).
 
Voor het eerst worden de Proximus ePro League-wedstrijden live uitgezonden op de kanalen van Eleven en op YouTube, met commentaar van experts. Samenvattingen en interviews staan ook op het menu. De hoogtepunten zijn ook te bekijken in het ePro League-magazine.
 
E-spelers van Pro League-clubs zijn niet de enigen die elkaar partij geven. In samenwerking met Sporza en La DH lanceert Eleven de Pro League eCup op FIFA waarmee fans kunnen deelnemen aan een officiële e-competitie. De uiteindelijke winnaar krijgt een “gamerscontract” voor het seizoen 2021-2022.
 
Ten slotte wordt in juli een ePro League Supercup gelanceerd tussen de kampioen van de Proximus ePro League en die van de Pro League eCup.

Archief / MEDIA