Fr
Close

AWARDS

BOCA 2020: HeadOffice en Ici Paris XL winnen eerste Gold

Dinsdag 3 November 2020

BOCA 2020: HeadOffice en Ici Paris XL winnen eerste Gold

Zoals gisteren aangekondigd maken Custo en de ACC als organisatoren van de Boca Awards 2020 elke week een aantal winnaars bekend. De serie wordt afgetrapt met de laureaten bij de Leuvense bureaus.

De grote winnaar deze week is HeadOffice dat zes BOCA Awards in de wacht sleept: een Gold in de categorie Best Distribution Strategy en een Bronze in de categorie Best Datadriven Strategy voor ICI PARIS XL met de case ‘Experts in Beauty - Customer Questions’. Verder noteren we een Silver in de categorie Highest Conversion Response voor SYUS met ‘White Paper Inheritance Taks’ en Brons voor Zespri Vitalitime met ‘Time for Vitality’ in de categorie Best content marketing program B2C. Het bureau wint ook twee Crafsmanship Awards voor klant A.S.Adventure met ‘Youth Camp Guide’ in de categorieën Best creation print publication B2C en Best stand-alone, special topic publication.

Cypres mocht op zijn beurt een Craftsmanship Award in ontvangst nemen in de categorie Beste Print cover voor het B2B magazine Sparkle van bpost.

Kunstmaan Accenture Interactive valt ook in de prijzen met een Craftsmanship Award in de categorie Best Use of PR in a Content Program voor de Direct Mail ‘Doormat’ voor Ferm.

De volgende lading winnaars wordt volgende week bekendgemaakt. Het volledige overzicht ontdekt u in de BOCA Annual, die op 1 december online verschijnt op acc.be en custo.be en waarvan de gedrukte uitgave op 4 december wordt meegestuurd met Sparkle van bpost.

Archief / AWARDS