Fr
Close

AWARDS

New Talent Award 2021: de inschrijvingen zijn geopend

Maandag 2 November 2020

New Talent Award 2021: de inschrijvingen zijn geopend

Creative Belgium kondigt in partnership met MM aan dat de inschrijvingen voor de New Talent Award 2021 geopend zijn. In totaal dienden 17 internationale merken, waaronder de BBC, Burger King, Disney, Xbox, Spotify Design en Tesco, elk een echte briefing in waaruit studenten en pas afgestudeerden er eentje kunnen kiezen om deel te nemen.
 
Creative Belgium wil de deelnemers aanmoedigen om teams te vormen om de briefings te beantwoorden. Einzelgangers kunnen hun talent aanbieden op een speciale online pagina. Deelnemers hebben tot 14 februari tijd om hun deelname te bevestigen en tot 23 maart om hun werk in te dienen. De jury vindt plaats in april en het palmares wordt bekendgemaakt in mei.
 
Zoals gebruikelijk sinds zes jaar, verbindt Creative Belgium er zich (opnieuw met de steun van IP Belgium) toe om in het kader van zijn missie Belgisch talent te exporteren en een podium te geven, de inschrijving van alle ingediende Belgische campagnes bij de D&AD New Blood Awards te betalen. Vorig jaar wonnen onze troepen drie prijzen, waaronder een prestigieus Yellow Pencil.
 
De New Talent Award staat ook open voor leden van Creative Belgium die zich kunnen inschrijven om de deelnemers te coachen. Geïnteresseerden sturen een mail naar liesl@creativebelgium.be. De nieuwe kandidaten versterken het reeds bestaande team van coaches.

Archief / AWARDS