Fr
Close

MEDIA

An Caers verlaat DPG Media

Woensdag 28 Oktober 2020

An Caers verlaat DPG Media

An Caers, directeur radio bij DPG Media, verlaat begin december het bedrijf. Haar vertrek is te wijten aan de andere structuur die DPG Media geeft aan zijn radioafdeling. Daarin krijgen de channel managers een centrale rol. Naast Robin Vissenaekens, channel manager voor Joe, komt er een channel manager voor Qmusic die nog wordt gezocht. Zij zullen rechtstreeks rapporteren aan Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, streaming en radio, waardoor de functie van directeur radio wegvalt.

Dirk Lodewyckx: “Het was bijzonder fijn samenwerken met An en ik wil haar van harte danken voor de voorbije 5 jaar. An heeft met heel veel passie en drive verder gebouwd aan het succes van onze radiomerken. Ze startte de digitalisering binnen radio en stond mee aan de wieg van Willy (onze jongste radiotelg). An is een positieve, gepassioneerde marketeer die merken en mensen centraal zet. Ik wens haar alle succes toe.”

An Caers startte in 2016 bij het toenmalige Medialaan: eerst als Marcoms Manager voor de radiomerken Qmusic en Joe, sinds 2018 als directeur radio. Daarvoor werkte ze voor Continental Foods en Iglo.

Archief / MEDIA