Fr
Close

CREATIONS

mortierbrigade aan de lijn met de Sint voor Dreamland

Dinsdag 27 Oktober 2020

mortierbrigade aan de lijn met de Sint voor Dreamland

Ook Sinterklaas moet de afstandsregels respecteren vanwege corona. Daardoor zal hij geen kinderen kunnen bezoeken in de winkels van Dreamland… Gelukkig vond mortierbrigade een oplossing zodat kinderen hem toch kunnen ontmoeten en spreken, ondanks de strikte gezondheidsmaatregelen.

Sinds 26 oktober is het mogelijk om een afspraak te maken met de goedheiligman voor een gepersonaliseerde video call. Geïnteresseerden kunnen een gesprek vastleggen op de website van Dreamland.

De dag voor het videogesprek ontvangen de deelnemers een bevestigingsmail met daarin een link voor een gesprek van vier minuten met Sinterklaas. Tijdens het gesprek kan er een foto worden gemaakt die daarna per e-mail wordt doorgestuurd.

De gesprekken met Sinterklaas zullen plaatsvinden van 7 november tot 5 december. In totaal zal de brave man maar liefst 900 uur bellen om de vragen van maar liefst 13.500 kinderen te beantwoorden...
 
De actie wordt aangekondigd in een video op de website van Dreamland. Daarin nodigt Sinterklaas alle kinderen uit om een afspraak vast te leggen. De volledige campagne loopt online en in SoMe (Facebook, TikTok en Instagram).

Archief / CREATIONS