Fr
Close

PEOPLE

Karina Jacobus volgt Michel Mabille op bij ProduPress

Maandag 26 Oktober 2020

Karina Jacobus volgt Michel Mabille op bij ProduPress

Karina Jacobus volgt Michel Mabille op aan het hoofd van de regie van ProduPress, een post die hij sinds tien jaar bezette. Hij blijft aan tot eind november om de overgang te verzekeren en is daarna vrij voor andere missies.
 
Van september 2015 tot in januari werkte Karina Jacobus voor Roularta als commercieel verantwoordelijke voor de News en Business-titels. Daarvoor was ze key account manager bij Bisnode.
 
Jean-Charles Malherbe, CEO ProduPress: “Karina begrijpt de kansen die de ‘First-party Data Owners’ bieden. Onze platformen Le Moniteur Automobile, AutoGids, AutoWereld, Autoscout24 en Immoweb bereiken de meeste kopers binnen hun segment. De integratie, het engagement en de activering van ons gekwalificeerd bereik bieden enorme kansen. Michel heeft zijn stempel gedrukt op het bedrijf door de in-housing van de regie; hij heeft een innoverend media-aanbod opgebouwd, langetermijnrelaties gesmeed met merken en hun bureaus én een uitstekend team gevormd. Daarvoor zijn we hem oprecht dankbaar.”

Archief / PEOPLE