Fr
Close

BRANDS

Special Olympics Belgium, LDV United en Native Nation lanceren de Special9

Donderdag 15 Oktober 2020

Special Olympics Belgium, LDV United en Native Nation lanceren de Special9

Omdat blijven bewegen belangrijker is dan ooit in deze tijden van beperkingen, lanceert de Olympische beweging in de aanloop naar de Virtual Games in mei 2021 de Special9. In samenwerking met LDV United en Native Nation start dit digitale project waarbij gedurende acht maanden iedere maand een nieuwe uitdaging in een bepaalde sport wordt voorgesteld. Bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen en sportclubs zich wagen aan de uitdagingen, dit vastleggen op film of foto en dit delen op sociale media met de hashtag #Special9.

Elke challenge wordt ondersteund door een topsporter, een Special Olympics-atleet en een Special Reporter, de Belgische influencer Elodie Gabias, die elke maand op pad gaat om de challenge te ontdekken en de atleten in actie te zien. Samen met Special Flame Eveline Desmedt maakte ze de teaservideo van de #Special9

In september werd de spits afgebeten in het voetbal  De social media campagne met de verschillende challenges kunnen gevolgd worden op de Facebook & Instagram pagina van Special Olympics Belgium.

Archief / BRANDS