Fr
Close

PEOPLE

Sara Vercauteren stopt als woordvoerder DPG Media

Dinsdag 29 September 2020

Sara Vercauteren stopt als woordvoerder DPG Media

"Haar gsm-nummer staat in de contactlijst van elke mediajournalist, want haar informatie is altijd accuraat en als je haar iets vraagt, belt ze altijd terug", schreven we twee jaar geleden als intro bij het interview dat we met haar hadden over haar boek 'Geen Commentaar'. We zullen haar missen, want Sara Vercauteren, directeur communicatie en woordvoerder van DPG Media, kondigde aan dat ze half november het bedrijf verlaat. Ze wil op zelfstandige basis haar communicatie expertise inzetten voor andere bedrijven en organisaties.
 
Sara Vercauteren begon in 2010 als woordvoerder en manager van de persdienst van Medialaan. Ze groeide door tot directeur communicatie bij DPG Media met als focus interne en externe communicatie, woordvoering, crisiscommunicatie en de afgelopen jaren ook Rode Neuzen Dag. Haar carrière startte in de politiek, op de persdienst van spa-politicus Frank Vandenbroucke en daarna op het kabinet van Kathleen Vandenbrempt.
 
Kris Vervaet, CEO DPG Media België: “Opsommen wat Sara hier allemaal verwezenlijkt heeft, is onbegonnen werk. Ze zorgde doorheen de jaren voor heel wat free publicity voor al onze merken, bluste met haar crisiscommunicatie skills heel wat brandjes, was communicatieadviseur voor heel wat directieleden en zorgde voor een professionele interne en externe communicatie tijdens grote projecten. Ik wens haar alle succes toe en ben er zeker van dat ze heel wat organisaties en bedrijven communicatief naar een hoger niveau zal tillen. Het was een eer en een genoegen om met een top professional en gedreven collega zoals Sara te hebben samengewerkt.”
 
DPG Media bekijkt de komende tijd hoe communicatie en woordvoering zal georganiseerd worden. Informatie daarover volgt.

Archief / PEOPLE