Fr
Close

CREATIONS

Choco in het groen voor Vlam en Vlaamse Tuinaannemers

Donderdag 17 September 2020

Choco in het groen voor Vlam en Vlaamse Tuinaannemers

Vlam en Choco cultiveerden samen een duurzaam imago voor de Vlaamse tuinaannemers: het Tuinaannemereffect – dit najaar te bewonderen in een activatiecampagne op de radio en online, alsook in de Standaard voor de Publieksprijs ‘Vlaamse Tuinaannemer 2020’.
 
Het idee? Om te genieten van het Tuinaannemereffect hoef je geen dikke portemonnee of reusachtige tuin te hebben. Choco goot deze propositie in twee radiospots (hier en hier) waarin je hoort hoe een tuinaannemer een dakterras omtovert tot een Japanse zentuin, en een stadstuintje tot een tuin in de Provence. Voor de visuele tegenhanger in online video ligt de focus meer op wat je in een prachtig aangelegde tuin allemaal kan beleven, ongeacht de grootte van je budget. De productie gebeurde in samenwerking met De Machine.
 
De najaarscampagne is te horen op Radio 1 en te bekijken op Youtube. Nog even preciseren dat Choco ook voor de vijfde keer op rij mee instaat voor de Publieksprijs ‘Vlaamse Tuinaannemer’ die op 4 september van start ging en waarmee deelnemers kans maken op professioneel tuinonderhoud ter waarde van 1000 euro.

Archief / CREATIONS