Fr
Close

MEDIA

Disney+ op 15 september van start met Proximus

Donderdag 13 Augustus 2020

Disney+ op 15 september van start met Proximus

Nadat DPG Media en Telenet eergisteren de lancering van hun betalende streamingplatform Streamz aankondigden, maakte Proximus gisteren bekend dat Disney+ vanaf 15 september een jaar lang gratis beschikbaar is voor zijn All Stars en All Stars & Sports-klanten als onderdeel van hun pack.

Klanten kunnen van de Disney+ ervaring genieten op de meeste mobiele apparaten en geconnecteerde schermen, zoals spelconsoles, streaming media players en smart tv's, én rechtstreeks via de nieuwe Android tv-decoder van Proximus. De kijkervaring omvat vier simultane streams, onbeperkte downloads op maximaal tien apparaten, gepersonaliseerde aanbevelingen en de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen, waaronder Kids-profielen met een kindvriendelijke interface.

De andere telecomoperatoren zullen voorlopig geen abonnementen op Disney+ kunnen aanbieden. Niet-Proximus-klanten kunnen zich alvast online abonneren op het platform; daartoe loopt tot 14 september een speciale promotie met een korting van 10 euro op de normale jaarprijs van 69,99 euro.

Archief / MEDIA