Fr


Close

ASSOCIATIONS

BAM presenteert kandidaten voor zijn Raad van Bestuur

Dinsdag 11 Augustus 2020

Voor de verkiezing van de nieuwe Raad van Bestuur van de Belgian Association of Marketing stelden 25 marketing- en mediaprofessionals zich kandidaat voor een van de twaalf zitjes.
 
“We zijn natuurlijk blij dat er zoveel kandidaten zijn”, verklaart Koen Van Impe (&Koo), de huidige voorzitter van de vereniging. “Het toont het dynamisme van BAM en de interesse om actief te participeren bij de spelers op de markt.”
 
BAM wijst ook op de diversiteit die de kandidaturen kenmerkt – adverteerders, grafische specialisten, digitale spelers en mediakenners, maar ook consultants in diverse andere domeinen – alsook het evenwicht inzake leeftijd en geslacht.
 
Een korte presentatie van de leden en hun motivatie vind je op de site van de vereniging.
 
Tijdens de Algemene Vergadering, kan elk aanwezig lid of vertegenwoordigd lid deelnemen aan de stemming, met een maximum van één stem per lid. De 12 kandidaten die de meeste stemmen hebben gekregen, zijn de gekozen bestuurders. Deze 12 bestuurders kiezen vervolgens de voorzitter van de raad van bestuur, de schatbewaarder en de ondervoorzitter. De raad wordt op 3 september verkozen voor een termijn van 3 jaar.

Ter herinnering, het is de eerste keer dat de Raad van Bestuur van BAM verkozen wordt door zijn leden. Bij de oprichting drie jaar geleden werd hij gevormd op basis van die van de drie gefuseerde verenigingen, STIMA, BDMA en IAB.

Archief / ASSOCIATIONS