Fr
Close

CREATIONS

Herezie verkiest de onschuld voor Amazon Prime Video

Woensdag 8 Juli 2020

Herezie verkiest de onschuld voor Amazon Prime Video

We weten allemaal dat kinderen over een sterke en vooral onschuldige (meestal toch) verbeeldingskracht beschikken. Dat is wat ze zo lief maakt en daarom is het belangrijk om die fantasie zo lang mogelijk te behouden.

Het Franse bureau Herezie is daar alvast volledig van overtuigd. Dat bewijst zijn laatste campagne voor Amazon Prime Video, die als doelstelling heeft om de functie ‘ouderlijk toezicht’ die de VOD-dienst aanbiedt te promoten. Tegelijkertijd prijst de campagne drie series aan die niet voor de ogen van -18- of -16-jarigen geschikt zijn…

Herezie vroeg eenvoudigweg aan drie kinderen om te tekenen wat er door hun hoofd ging bij het horen van de titels van de drie series ‘Carnival Row’, ‘The Man In The High Castle’ en ‘The Boys’.
 
Alles werd uiteraard gefilmd en het resultaat was het perfecte bewijs voor de stelling die we hierboven poneerden, met tekeningen die veraf stonden van de duistere, gore en bloederige universa uit de drie series. Conclusie, met een dubbele betekenis dus: “We verkiezen dat ze er over fantaseren, eerder dan dat ze ernaar kijken”.

Archief / CREATIONS