Fr
Close

AWARDS

StuMPA 2020: de laureaten

Zondag 5 Juli 2020

StuMPA 2020: de laureaten

Na een eerste live jurering tijdens de lockdown om tot twintig finalisten te komen, heeft de jury van de Student Magazine Print Awards 2020 het palmares bepaald tijdens een online stemming.

De Gold bekroont een ‘Une histoire de secours’ van Valentine Cornu, studente aan de Haute Ecole Louvain en Hainaut (HELHa). De Silver ging naar ‘Hors Format’ van Mila Evrard (ESA Saint-Luc Bruxelles) en de Bronze naar ‘Sing Against Racism’ van Steve Maes (LUCA School of Arts Ghent).

De laureaten van de Gold en Silver winnen een ticket en gratis verblijf op de volgende Cannes Lions, terwijl de winnaar van de Bronze wordt uitgenodigd op de CB Awards 2021.

Voor de volledigheid, de trofee voor de beste school ging naar PXL-MAD en zijn professor Koen Vanstappen.

De jury van dit jaar was samengesteld uit de creatieven Marie-Laure Cliquennois (TBWA), Sam De Win (Prophets) en Nicolas Gaspard (mortierbrigade), de professoren Philippe Lepinois (Saint-Luc Bruxelles) en Koen Vanstappen (PXL MAD), de journalisten Marine Dehossay (PUB), Bart Kuypers (MediaSpecs) en Damien Lemaire (MM) en de vertegenwoordigers van We Media, Renée Devrieze (DPG Media), Thiery Hottat (Produpress) en Tom Wattez (Roularta Media Group).

Archief / AWARDS