Fr
Close

PEOPLE

Gregory Ginterdaele wordt ECD van Ogilvy Social.Lab

Donderdag 2 Juli 2020

Gregory Ginterdaele wordt ECD van Ogilvy Social.Lab

Een jaar nadat hij in team met Antoinette Ribas aan de slag ging bij Ogilvy Social.Lab, wordt Gregory Ginterdaele executive creative director van het bureau. Hij vervangt Gabriel Araujo die het bureau drie weken geleden verliet om terug te keren naar Brazilië.
 
Ter herinnering, Gregory Ginterdaele was gedurende zes jaar CD bij Air, waar hij het bureau mee aan de titel van Agency of the Year hielp. Hij was drie keer genomineerd als Creatief van het jaar en won de titel in 2019. De ‘Ice Skating’ spot die hij in 2018 samen met Antoinette Ribas maakte voor DDB, was een van de finalisten in de verkiezing van de Campagne van het afgelopen decennium van Creative Belgium.
 
“Ik blijf in team met Antoinette Ribas en ik wil ook als creatief blijven werken”, preciseert hij “Ogilvy Social.Lab is voortdurend in beweging en loopt vooruit op de trends in de industrie. Vanwege deze dynamiek heb ik dit bureau gekozen. Ik wil mijn ervaring blijven inzetten en tot altijd meer creativiteit blijven inspireren.”

Archief / PEOPLE