Fr
Close

AWARDS

New Talent Award: de laureaten

Woensdag 10 Juni 2020

New Talent Award: de laureaten

De New Talent Award 2020 bekroont Lukas Vos en Glenn Van Den Herrewegen, een jong creatief team van de LUCA School of Arts Gent. Hun campagne ‘Disabled Sexperts’ voor Durex wist de jury op de vijfde editie van de competitie (foto) het meest te bekoren.

Naast een duwtje in de rug voor hun carrière en een toegangsticket voor de Creative Belgium Awards op 4 september winnen de laureaten een ‘2-hour in-debt portfolio review’ met een mentor naar keuze.

Het winnende team haalde het van deze deelnemers (in deze volgorde): Rodolphe Barth en David Magnus van IHECS en hun ‘Off-Road Delivery’ voor Burger King; Patrick Goncalves Teixeira, Margo Van Onderbergen, Lars Hiele en Amelie Neyrinck, eveneens uit de Sint-Lucas Antwerpen, en hun ‘Penguin Pal’ voor Pinguin Books; en, last but not least, Sefyan Arbaoui, Basile Maurel, Emma Robert en Tiphaine Seite van ESA Saint-Luc Tournai en hun ‘Music from the blocks’ voor Lego.

De jury bestond uit Klaartje Galle (Darwin BBDO), Roxane Schneider (Happiness), Arnaud Bailly (Air), Jérémie Goldwasser (TBWA) en Damien Lemaire (MM).
 
We herinneren eraan dat Creative Belgium de zowat veertig ingediende creaties voor de New Talent Award ingeschreven heeft voor de internationale wedstrijd New Blood Awards in Londen. De winnaars worden binnen enkele weken bekendgemaakt.

Archief / AWARDS