Fr
Close

AGENCIES

Zigt Media neemt het woord op Radio 1 en La Première

Donderdag 7 Mei 2020

Zigt Media neemt het woord op Radio 1 en La Première

Zigt geeft het goede voorbeeld. Op basis van een manifest rond veranderende tijden en gewijzigd gedrag dat op zijn site gepubliceerd werd, wil het bureau merken aanmoedigen (opnieuw) het woord te nemen, met integratie van deze veranderingen. Daarom voegt het bureau daad bij woord en voert het een nationale radiocampagne op La Première en Radio 1.
 
Deze campagne bestaat uit drie spots die uitgezonden worden tot 15 mei, waarin Zigt Media er met name aan herinnert dat de aandacht voor de media nog nooit zo sterk is geweest, met als leidmotief altijd de doelgroep in de gaten te houden.
 
Laura Moerkerken, algemeen directeur van Zigt Media: “De mediaconsumptie is de afgelopen weken aanzienlijk veranderd. Als merk moet je op deze verandering kunnen reageren. Zowel door de keuze van de media als door de keuze van de boodschap. Juist in deze periode kunnen merken zich onderscheiden door een relatie met hun doelgroep te onderhouden. Zigt helpt zijn klanten door kennis te delen. Via radio delen we nu ook perspectieven met de hele markt. We geloven sterk in de kracht van radio. Dit is het moment waarop conversatie voorgaat op conversie. Investeren in deze huidige periode biedt reële kansen. Dit geldt natuurlijk ook voor Zigt.”

Archief / AGENCIES