Fr


Close

TRAINING&BOOKS

Gamned! organiseert gratis webinars rond programmatic

Dinsdag 14 April 2020

Gamned! organiseert gratis webinars rond programmatic

In samenwerking met MM en om de oorspronkelijk geplande lancering van zijn Programmatic Academy te overbruggen binnen de lockdownmaatregelen, organiseert Gamned! een reeks webinars die van start gaan op 28 en 29 april.
 
“We hadden vanaf half april de organisatie van een hele reeks opleidingssessies voor de markt gepland”, aldus Jean-François Zirger, directeur Benelux van Gamned!. “We passen ons aan binnen de huidige context, dus zijn de formats gecondenseerd in de vorm van een volledig gratis webinar.”
 
In de praktijk vindt het eerste webinar plaats op dinsdag 28 april van 9u30 tot 11u. Dat zal gewijd zijn aan de ‘basics’ (presentatie van het ecosysteem, van de voornaamste aankoopwijzen, …). Het tweede webinar staat gepland op woensdag 29 april, van 10 tot 11u en diept een aantal thema’s uit (types campagnes, toekenning conversies, voorbereiding van de brief, best practices, KPI, enzovoort).
 
De webinars worden gegeven in het Frans en in het Nederlands door Jean-François Zirger en Catherine Hubaut, sales Director van Gamned! Ze zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Meer info hier.

Archief / TRAINING&BOOKS