Fr
Close

CREATIONS

87seconds is plezierig nieuwsgierig

Maandag 30 Maart 2020

87seconds is plezierig nieuwsgierig

Productiehuis 87seconds lanceert een serie die zich speciaal richt tot kinderen van 4 tot 8 jaar in tijden van corona. Onder de naam ‘Plezierig Nieuwsgierig’ wil de serie in episodes van een minuut de kijkertjes op een positieve manier informeren over al wat er gebeurt in de wereld. De nadruk ligt dus niet op de ziekte, maar wel op de positieve acties die eruit ontstaan.

De eerste episode werd gepost op YouTube, zowel in het Frans (Le Journal Qui Banane), als in het Nederlands. Elke woensdag en vrijdag zullen nieuwe afleveringen volgen.

Philip Swinnen, bestuurder bij 87seconds: “Voor veel bedrijven die actief zijn in de marketingsector zijn het moeilijke tijden. 87 seconden is geen uitzondering. Veel projecten zijn uitgesteld of geannuleerd. Dat geldt vooral voor filmopnames die meer dan 50% van de projecten vertegenwoordigen. Reden waarom een deel van de medewerkers tijdelijk werkloos zijn. Deze serie staat symbool voor de wens om over de grenzen heen te dialogeren met collega's van de kantoren in Brussel, Parijs en Amsterdam. De serie is het resultaat van een samenwerking op afstand tussen een tiental medewerkers om onze connectie te behouden.”

Archief / CREATIONS