Fr
Close

TRAINING&BOOKS

Een Info Class om schandalig voorbereid te zijn op de Effie 2020

Donderdag 27 Februari 2020

In de aanloop naar de inschrijvingen voor de volgende editie herinnert EFFIE eraan dat zijn Info Class plaatsvindt op 20 maart, meer bepaald van 8u30 tot 12u bij GroupM. Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.
 
Dit jaar wordt de Info Class geleid door Bénédicte Lobelle en Bruno Liesse. De marcom director van de Nationale Loterij die ook in de Effie-jury zetelt, licht een tip van de sluier over diens werking en deelt haar tips voor de opstelling van de dossiers. Liesse van zijn kant zal het hebben over de evolutie van het medialandschap en de impact daarvan op de inhoud van een dossier.
 
Het geheel wordt aangevuld door een presentatie van de twee Gold Effies van vorig jaar: het dossier van Special Olympics wordt besproken door CEO Zehra Sayin en Tomas Sweertvaegher, strategisch directeur van LDV United. De case van Telenet wordt toegelicht door Sylvie Dewaele, media arts director van TBWA, samen met haar collega’s van PHD Media, Christine Brone (MD) en Ofelia Faes (business leader).

Archief / TRAINING&BOOKS