Fr
Close

AWARDS

StuMPA 2020: de finalisten

Donderdag 20 Februari 2020

De namen van de finalisten voor de editie 2020 van de Student Magazine Print Award van We Media zijn bekend. Ook dit jaar werd van de tweede- en derdejaarsstudenten van de hogescholen in grafische kunsten/reclame om een printadvertentie met digitale extensie te maken.
 
In totaal werden 100 werken ingeschreven voor de competitie. 20 daarvan werden geselecteerd door de vakjury voorgezeten door Damien Lemaire (MM). Die gaan door naar de finale op 3 april tijdens de Young Creatives Day, een co-organisatie van Creative Belgium, We Media en MM. Die vindt plaats bij BBDO (hierover later meer).
 
Zeven van de finalisten komen van de Haute Ecole Louvain en Hainaut (HELHa), zes van de ESA Saint- Luc Bruxelles, drie van de Luca School of Art Ghent, en twee van de ESA Le 75 en PXL MAD. Alle namen van de finalisten vind je hier.
 
De winnaars van de Gold en Silver vliegen naar de Cannes Lions 2020; de laureaten van de twee Bronze mogen het gala van de CB Awards bijwonen. Er wordt ook een Best School Award uitgereikt.

Archief / AWARDS