Fr
Close

CREATIONS

Twitter zet Valentijn op zijn plaats

Dinsdag 11 Februari 2020

Twitter zet Valentijn op zijn plaats

In de aanloop naar Valentijn bedacht het Britse bureau Flying Object een originele actie voor Twitter. Bedoeling: eraan herinneren dat twitteraars het sociale medium vooral gebruiken om dingen te delen die hen in hun dagelijks leven raken. Dat is niet altijd even rooskleurig, in tegenstelling tot wat andere media willen doen geloven.

Daarom selecteerde het bureau een aantal authentieke tweets waarin gebruikers hun gênantste, triestigste, ongebruikelijkste,... datingervaringen delen. Die werden verwerkt in een affichagecampagne in de Londense straten en metro. 

Tegelijk opent Twitter van 13 tot 16 februari in Covent Garden zijn Dating Twitter Advice Bureau. Daar kunnen bezoekers ouder dan 18 terecht voor een hoop (compleet absurd en nutteloos) dating advies. Verder kunnen ze er ook draaien aan een 'Wheel of misfortune' om te weten te komen hoe hun volgende date zal verlopen, ze kunnen bloemen neerleggen op een ghosting kerkhof en nog veel meer. Moest je niet weten wat te doen deze vrijdag, dan is dit wellicht een strak plan...

Archief / CREATIONS