Fr
Close

AWARDS

Nathalie Rahbani zit de jury van The Agency of the Year voor

Zondag 12 Januari 2020

Nathalie Rahbani zit de jury van The Agency of the Year voor

Nathalie Rahbani, tot voor kort director brand, media & communications bij Telenet, zal de jury van The Agency of the Year, georganiseerd door MM en PitchPoint voorzitten.
 
Verder bestaat de jury uit Valérie Bracke (KBC), Mark Cammaerts (De Lijn), Benoit Cardinael (Delacre), Marie-Noelle Degreef (ING), Aurélie Denayer (Proximus), Bénédicte Lobelle (Nationale Loterij), Jan Van Brakel (Jumbo) en Véronique Vergeynst (Brussels Airport) aan adverteerderszijde. De bureaus worden vertegenwoordigd door Johan Vandepoel (ACC), Erwin Jansen (Wunderman Thompson) en Jonas De Wit (Lucy). Ook Martine Ballegeer en Anja De Landsheer (PitchPoint) zullen van de partij zijn, net zoals Griet Byl, Damien Lemaire en Fred Bouchar (MM).
 
Ter herinnering, The Agency of the Year is de opvolger van de Merit Awards, in de vorm van een competitie die volledig gewijd is aan de communicatiebureaus.
 
Naast de gelijknamige sterprijs en de titel van het Best Newcomer Agency die al ingevoerd werden ten tijde van de Merits, omvat de AOTY vijf nieuwe categorieën: Most Entrepreneurial Agency, Innovator Agency, Unique Expertise, Top Tool en Best Place to Work.
 
De prijzen worden toegekend op basis van een dossier dat bureaus (gratis) indienen en voor de finalisten die dat wensen een live presentatie aan de jury die op 18 februai samenkomt, 48u voor de gala-avond die plaatsvindt in de Quay 01 in Brussel.
 
Dossiers kunnen nog worden ingediend tot 6 februari.
 
Alle details vind je hier.
 
Op de avond in de Quay 01 kent MM ook zijn awards toe aan de Creatives, Campagne en Client of the Year.

Archief / AWARDS