Fr
Close

AWARDS

De jury van de eerste Soniq Award is bekend

Donderdag 19 December 2019

De jury van de eerste Soniq Award is bekend

VIA, de Belgische vereniging van de audiovisuele media die de nieuwe Soniq Award organiseert, onthulde de namen van de acht juryleden voor de editie van 2020. Het gaat om Sandra Circhirillo (CBC), Joke Vermoere (Nationale Loterij), Coppelia de Crane d'Heysselaer (Happiness), Paul Wauters (auteur, creatief directeur), Peter Baert (Raygun), Kim Beyns (Ngroup), alsook de journalisten Mark Coenen en Pascal Laroche.
 
Ter herinnering, de Soniq Award wil het gebruik van geluid om een merk te definiëren en de sleutelwaarden door te geven in de verf zetten, door de creatie te bekronen die de consument helpt om het merk te herkennen op de verschillende touchpoints. Dat gebeurt aan de hand van drie criteria: idee, uitvoering en resultaten, goed voor respectievelijk twee keer 40% en 20% van de door de jury toegekende punten.
 
De bekroonde case wordt ingeschreven in de categorie Corporate Communications/Audio Branding van de International Sound Awards die op 17 september plaatsvinden in Hamburg.

De laureaat wordt op 13 februari bekendgemaakt tijdens het 'Soniq - The Audio Celebration' event. Dossiers kunnen worden ingeschreven tot en met 16 januari voor middernacht.

Archief / AWARDS