Fr
Close

CREATIONS

Hamlet opent in China

Woensdag 20 November 2019

Hamlet opent in China

In de marge van de Belgische economische missie die momenteel in China wordt georganiseerd, kondigt het Brusselse productiehuis Hamlet de opening aan van een kantoor in Shanghai.

Hamlet Shanghai zal geleid worden door executive producer Yimeng Zhang die geboren is in China en opgegroeid is in Duitsland. Ze kent dus zowel de Chinese als de westerse cultuur. Zhang werkte al op nationale en globale campagnes voor BMW, M&M, L’Oreal, Huawei, Oppo en Skechers en voor bureaus als Oglivy, McCann, BBDO en Wunderman Thompson.

Ter herinnering, het productiehuis dat opgericht is door Ruben Goots en Jason Felstead produceerde al verschillende films in China voor merken zoals Oppo, Nike en Hewlett-Packard waaronder de recente campagne ‘HP Omen’ ontwikkeld door W+K Shanghai.

“We hebben reeds een aantal creatieve en opmerkelijke commercials mogen produceren voor deze interessante markt”, bevestigt Ruben Goots. “Met een lokale aanwezigheid zullen we de samenwerking met onze Chinese klanten nog vlotter kunnen laten verlopen.” “Met een ervaren en creatieve executive producer als Yimeng, zijn we ervan overtuigd dat de toekomst nog veel mooie films voor ons in petto heeft in het Verre Oosten”, aldus zijn partner. “Bovendien geloven we dat dit de beste manier is om ons ‘roster’ aan internationaal talent in China te vertegenwoordigen. We kunnen hen nu ook kansen geven op nieuwe markten.”

Archief / CREATIONS