Fr
Close

PEOPLE

Kathy Van Looy volgt Liesbeth Pyck op aan het hoofd van Famous Relations

Maandag 18 November 2019

Kathy Van Looy volgt Liesbeth Pyck op aan het hoofd van Famous Relations

Vanaf januari 2020 is Kathy Van Looy de nieuwe managing director van Famous Relations. Ze neemt de fakkel over van Partner Liesbeth Pyck die aan de slag gaat bij TBWA waar ze de strategie zal versterken.

Van Looy die het bureau vervoegde in 2017, speelde de afgelopen twee jaar in nauwe samenwerking met Pyck een cruciale rol in de groei van het PR-bureau, meer bepaald op het vlak van influencerrelaties. Ze startte haar loopbaan 21 jaar geleden bij Porter Novelli dat ze na 14 jaar inruilde voor de reclamewereld. Ze werkte achtereenvolgens bij FamousGrey en Publicis One (Duval Guillaume en Leo Burnett), net voor een korte passage bij Native Nation.

Kathy Van Looy: “Het is met ongelooflijk veel goesting dat ik de fakkel van Liesbeth Pyck overneem. Famous Relations heeft in 5 jaar tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd wat betreft de integratie van pers- en influencer relaties, en dat voor zowel corporate als lifestyle klanten. En die ga ik met heel veel toewijding verder uitbouwen. Wij gaan altijd insteken vanuit relevantie, en met de nodige dosis creativiteit on top slagen wij erin om echt het verschil te maken en onze boodschap met de nodige impact over te brengen op onze doelgroep – of dat nu via pers of influencers is.”

Archief / PEOPLE

Jobs