Fr
Close

AWARDS

BEA World Awards: 16 Belgische kansen

Donderdag 17 Oktober 2019

Onze troepen haalden 16 shortlists op de BEA World Awards 2019. Te beginnen met The Oval Office dat prat kan gaan op vijf finaleplaatsen, waarvan vier met ‘Intimate Concerts’ voor SD Worx (Incentive/Team Building, B2B, Corporate Celebration en Musical Event) en een keer met ‘Offshore Experiences’ voor Belgian Offshore Platform (Hybrid Event).

Fast Forward en VO halen elk drie keer de finale. De eerste met ‘Grimbergen Abbey Experience’ voor Carlsberg (Media & PR Event), ‘Solidarity Kitchen’ voor Carrefour en Publicis (Non-Profit/CSR Event) en ‘Eneco Clean Beach Cup 10th anniversary’ voor Eneco (Non-Profit/CSR Event). De tweede met ‘Mobility Week’ van VO Citizen voor BRPS Brussels Mobility (Non-Profit/CSR Event) en ‘Alter Domus 15th Anniversary’ van VO Event voor Alter Domus (Incentive/Team Building en B2B).
 
De laatste Belgische kansen op eremetaal zijn voor Balthazar Events met ‘Boutique Hotel in the Air’ voor Brussels Airlines (B2B), DPG Media met ‘Q - MasQuerade’ voor Qmusic (Use of Technology), Event Masters met ‘Belgian Event Awards - Share the Spotlight’ voor Experience Magazine (Convention), Luc Petit Creation met ‘Origin’ voor Domaine des Grottes de Han (Use of Technology) en Way2events met ‘Steampunk, inspired by Cegeka’ voor Cegeka (Corporate Celebration).

De volledige lijst met de finalisten staat hier. Het palmares zal onthuld worden tijdens het BEA World Festival dat plaatsvindt van 27 tot 30 november in Milaan.

Archief / AWARDS