Fr
Close

MEDIA

TF1 naar IP vanaf september

Maandag 24 Juni 2019

TF1 naar IP vanaf september

TF1 en IP Belgium melden dat ze een regieakkoord ondertekend hebben voor de commercialisering van de Belgische (lineaire en niet-lineaire) reclameruimte van de Franse zender. De regie van RTL neemt vanaf 1 september du de fakkel over van Transfer.
 
Volgens RTL zal deze nieuwe samenwerking IP in staat stellen de adverteerders een concurrentieel aanbod bij het Belgische publiek voor te stellen. De groep heeft het over een "bijkomende dekking bij hun reclamedoelgroepen" en de mogelijkheid om "hun merken te verbinden aan premium contexten met engagerende programma's die een groot publiek aanspreken". "IP Belgium zal voortaan in staat zijn de toegang van adverteerders tot de verschillende doelgroepen van merken die door het publiek gewaardeerd worden, te vergemakkelijken. Dat zal gebeuren via een coherent en complementair commercieel aanbod", aldus de CEO van RTL, Philippe Delusinne.
 
Gilles Pélisson, de CEO van de groep TF1, verklaart: "We verheugen ons op de start van dit nieuwe partnerschap met IP Belgium wiens kennis van de lokale markt een echte meerwaarde is. Het dynamisme en de innovatiecapaciteit van de regie, zowel inzake data als wat betreft technologische doorbraken, zijn extra troeven om de aanwezigheid van TF1 bij de Belgische adverteerders te versterken. We willen de teams van Transfer graag bedanken omdat ze TF1 in staat gesteld hebben de Belgische markt te betreden en voor hun steun de afgelopen twee jaar."

Archief / MEDIA