Fr
Close

ASSOCIATIONS

BAM Marketing Congress krijgt nieuw format

Donderdag 13 Juni 2019

Het BAM Marketing Congress dat dit jaar plaatsvindt op donderdag 5 & vrijdag 6 december in Brussels Expo, krijgt een nieuwe congresformat. Bedoeling: beter voldoen aan de veranderende behoeften van de marketing community. De meaningful marketing missie van BAM blijft de basis van het congres, concreet vertaald in het congresthema ‘Welcome to the Era of Humanity’. Dat thema wordt uitgedragen door 25 sprekers, in drie tracks die gecureerd worden door drie Meaningful Masters in de personen van Herman Toch (Purpose & Shared Value), Pieter Daelman (Holistic & Collaboration) en Pierre Nicolas Schwab (Trust & Personal).

De sectorale tracks krijgen gastheren- en vrouwen die mee instaan voor de invulling van het programma: Aude Mayence voor FMCG-Retail, Alex Thoré voor Services (banking – telecom – energy), Nicolas Lambert voor Not for profit en Stijn Vander Plaetse voor B2B. Verder voorziet het congres ook extra content zones en een ideale omgeving om te networken.

Op donderdagavond worden dus de Marketer of the Year awards uitgereikt. De kandidaten zullen zich tijdens de dag voorstellen en het aanwezige publiek zal meestemmen voor hun favoriet. Voor alle informatie over thema, programma en sprekers kijk je hier.

Archief / ASSOCIATIONS