Fr
Close

TRAINING&BOOKS

BTOB Insights: het seminarie voor (of na) de Awards

Maandag 13 Mei 2019

BTOB Insights: het seminarie voor (of na) de Awards

Voor de lancering van de BTOB Awards 2019 die het beste uit de business-to-business pers en communicatie bekronen doorheen twee verschillende competities, bieden MM en zijn partner WE MEDIA B2B u de mogelijkheid om het eerste BTOB Insights seminarie bij te wonen. Dat wordt gemodereerd door juryvoorzitter Alex Thore (Founder, Magis Company) die het onder andere zal hebben over de recepten die kunnen werken in B2B, aan de hand van best practices in B2C campagnes.
 
Ook op het programma staat een uiteenzetting van Olivier De Laet (digital strategist, Dallas Antwerp) over inbound marketing. Natuurlijk worden ook de Gold van de BTOB Awards 2018 voorgesteld door Zehra Sayin (CEO, Special Olympics Belgium), Tomas Sweertvaegher (strategy director, LDV United), Stéphane Buisseret (CEO, Air) en Jan Bamelis (director, Roularta Healthcare).
 
Het evenement vindt op 12 juni plaats bij Silversquare Triomphe, van 8u30 tot 12u. Het is ook de gelegenheid om de coworking space waar MM sinds enkele maanden geïnstalleerd is en die ingericht werd door Lionel Jadot te ontdekken. Info en inschrijvingen hier.

Archief / TRAINING&BOOKS