Fr
Close

MEDIA

Bart Demeulenaere wordt commercieel directeur van SBS Belgium

Vrijdag 10 Mei 2019

Bart Demeulenaere wordt commercieel directeur van SBS Belgium

Bart Demeulenaere die momenteel chief commercial officer is bij Clear Channel, wordt vanaf midden augustus de nieuwe commercieel directeur van SBS. Die functie werd sinds het vertrek van Tom Gybels eind 2017 waargenomen door CEO Peter Quaghebeur.
 
Demeulenaere vervoegde Clear Channel in 2012. Daarvoor bouwde hij een uitgebreide managementervaring op in verschillende media, onder andere in Online Advertising bij Monster.be, OOH bij LijnCom, Print bij Mediahuis en TV/Radio bij RMB.
 
"Ik kijk er enorm naar uit het SBS-team te versterken om samen verder te helpen bouwen aan innovatieve advertising solutions binnen een sterk evoluerend TV landschap”, zegt Bart Demeulenaere. “SBS is bij uitstek goed geplaatst om de uitdagingen, die veranderingen in kijk gedrag met zich meebrengen, te vertalen in een meerwaarde voor zowel consument als merk dankzij een sterk team en straffe producten."
 
Demeulenaere verzekerde ons dat zijn vertrek bij Clear Channel niets te maken heeft met de nieuwe groepsstructuur. De zoektocht naar zijn opvolger wordt wellicht een van de eerste taken van Jan De Moor, de nieuwe MD van Clear Channel België.

Archief / MEDIA