Fr
Close

MEDIA

Jan De Moor wordt managing director van Clear Channel België

Donderdag 9 Mei 2019

Jan De Moor wordt managing director van Clear Channel België

Na de lancering van Clear Channel Holdings en de daarmee samenhangende benoeming van Tom Motmans als COO van Clear Channel Europe, wordt Jan De Moor MD van Clear Channel België. Hij zal rapporteren aan Motmans. De aankondiging treedt onmiddellijk in werking.
 
Jan De Moor werkt voor de groep sinds november 2014, eerst als CFO voor België en daarna ook voor Nederland. Daarvoor bezette hij meerdere financiële functies bij NextiraOne (Dimension Data) en Dell. Hij wil zijn ervaring in technologie benutten om de digitale transformatie van Clear Channel België voort te zetten: “Onder de verantwoordelijkheid van Tom heeft het directiecomité duidelijk gekozen voor een duidelijke pioniersrol in digitaal; we gaan deze koers met veel energie verder doorzetten met als doel om nog beter in te spelen op de noden van de klant”, aldus Jan De Moor.
 
Zoals eind vorig jaar voorzien, werd Clear Channel Outdoor Holdings gescheiden van zijn moederbedrijf iHeartMedia, onder leiding van William Eccleshare, de CEO van de nieuwe beursgenoteerde onderneming.
 
Als overkoepeling van de activiteiten van Clear Channel International (Azië, Europa en Latijns-Amerika) en Clear Channel Outdoor Americas (Verenigde Staten en Cariben) die als afzonderlijke BU zullen blijven werken, vroeg de lancering van CCO Holdings naar verluidt om meerdere veranderingen en “het voorbereiden van de organisatie op een nieuw hoofdstuk”.
 
Tom Motmans zal in zijn nieuwe rol een selecte groep landen, waaronder België en Nederland, aansturen en verantwoordelijk worden voor finance, governance en transformatieprojecten binnen de nieuw gecreëerde Europese regio.
 
“Deze nieuwe structuur zal ons klaarmaken om beter dan ooit te voldoen aan de snel veranderende noden van onze klanten en partners en de drijvende kracht te zijn in de transformatie van de OOH sector. Ik kijk er naar uit om hieraan mijn steentje bij te dragen vanuit mijn rol in het Europese Exco en bouwend op mijn ervaring van de voorbije 8 jaar in België en Nederland”, zegt hij.

Archief / MEDIA