Fr
Close

AWARDS

New Talent Award: de finalisten

Woensdag 1 Mei 2019

De finalisten voor de New Talent Award 2019 van Creative Belgium zijn bekend. Twee creaties zijn het werk van studenten van de Luca School of Art Gent: ‘Girl Knockout power’ voor Adidas en ‘Turn Ads into Sounds’ voor de BBC. De derde finalist ‘Ididas’ (ook voor Adidas) komt van ESA St-Luc Bruxelles en de vierde, ‘No condoms, no seks’ voor Durex, van PXL MAD Hasselt.
 
In totaal ontving de New Talent Award die georganiseerd wordt in samenwerking met D&AD New Blood, 51 inschrijvingen van 94 studenten uit zeven scholen. De deelnemers konden hun briefing kiezen uit achttien internationale briefings van echte merken.
 
De jury bestond uit Yannick Pringels (Havas), Johan Roelandt (De Vloer), Jolien Tuyteleers (Wunderman), Laurence Van de Putte (Publicis) en Frédéric Zouag (mortierbrigade).
 
De bedenkers van de creaties in de finale worden uitgenodigd voor het gala van de CB Awards op 24 mei; daar wordt de winnende campagne onthuld. Alle inschrijvingen worden ook ingediend voor de internationale competitie, de D&AD New Blood Awards. Die maken hun verdict in juli bekend in Londen.

Archief / AWARDS