Fr


Close

CANNES LIONS 2019

Nick Law, erevoorzitter van de Cannes Lions School 2019

Maandag 15 April 2019

Nick Law, erevoorzitter van de Cannes Lions School 2019

Dit jaar is het aan Nick Law, de Chief Creative Officer van Publicis Groupe en President van Publicis Communications, om het voorzitterschap van het Cannes Lions-trainingsprogramma voor festivalgangers onder de 30 jaar en ervaren professionals voor zijn rekening te nemen.

“De volgende generatie van creatieve leiders zal een industrie in volle transitie erven en vormgeven. Hun verbeeldingskracht, nieuwsgierigheid en obsessie voor alle nieuwe media die zullen verschijnen, zullen het succes van deze transitie bepalen. Daarom ben ik zeer verheugd om dit jaar voorzitter te kunnen zijn van de Lion School van Cannes. We hebben zoveel te leren van de volgende generatie en zij kunnen ook dingen van ons leren. Ik hoop mijn toekomstige baas in het opleidingsprogramma tegen te komen”, aldus Nick Law.

We geven ook nog het nieuwe partnership tussen de Cannes Lions en 42Courses, specialist in online opleidingen, mee. Hun eerste virtuele opleiding gaat over storytelling en zal bestaan uit zes lessen van telkens 10 minuten.

Archief / CANNES LIONS 2019