Fr
Close

AWARDS

StuMPA 2019: de finalisten

Woensdag 20 Februari 2019

De jury van de Student Magazine Print Awards 2019 van We media heeft 20 finalisten geselecteerd van de 86 creaties die werden ingeschreven in de competitie door zes verschillende scholen. De shortlist bestaat uit zes creaties van de Haute Ecole Louvain en Hainaut (HELHa), vijf van Saint-Luc Bruxelles, vier van Luca School of Art Gent en van Saint-Luc Liège en een creatie van ESA Le 75.

De finalisten zullen hun project op 5 april verdedigen op de 2019-editie van de Young Creatives Day en dit voor de jury, de studenten en professoren die aanwezig zijn. Het evenement wordt opnieuw mee georganiseerd door Creative Belgium, We Media en Media Marketing. Dit jaar vindt het evenement plaats bij BBDO Belgium.
 
Het palmares van dit jaar wordt onthuld op dezelfde dag. De winnaars van de Gold en de Silvers mogen op kosten van de organisatie naar de Cannes Lions en de winnaars van een Bronze krijgen een ticket voor de CB Awards in Knokke.
 
De 2019-jury wordt voorgezeten door Astrid Jansen (Pub), met aan haar zijde Isabelle Hubinon (Helha), Nathalie Strybos (Serviceplan), Emmanuelle Michel (L'Avenir), Paul Moriau (ESA Le 75), Sam De Win (Prophets), Fred Zouag (mortierbrigade), Tom Wattez (Roularta) en Damien Lemaire (MM).

Archief / AWARDS