Fr
Close

AWARDS

IAB Mixx Awards: 133 cases voor vier jury's

Dinsdag 9 Oktober 2018

BAM en Best of Publishing kondigen aan dat er 133 cases meedingen voor een prijs in de 2018-editie van de IAB Mixx Awards. Er zijn 89 unieke creaties en ze zijn ingeschreven door 48 bureaus. Het verdict valt op 17 oktober in Tour & Taxix Brussels. De organisatoren hebben ook de leden van de vier jury's onthuld.

De jury Digital Communication wordt voorgezeten door Christine Jean (AG Insurance) en wordt verder bevolkt door Petra De Roos (LDV United), Bérengère Dechamps (Space), Inge Moerenhout (Pebble Media) en François Simon (L'Oréal).
 
De Innovation jury wordt geleid door Wim Decraene. Ze verwelkomt Angelique Trenson (IBM), Inge Vander Velpen (&Koo), Sam De Win (Prophets) en Arnaud Destree (Havas Media).
 
De Media jury staat onder leiding van Sonja Klein (OMG), met aan haar zijde Alice Crosby (Beiersdorf), Nathalie Rahbani (Telenet), Kathy Vandevelde (Clear Channel) en Amaury Rosier (Levis).
 
Tot slot is er de Interface jury met Alex Thoré (Magis.company) aan het hoofd. In zijn jury zetelen Geerlinde Pevenage (&Koo), Alexander De Saedeleer (Tapptic) en Francis Lippens (Leo Burnett).

Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden vind je hier.

Archief / AWARDS