Fr
Close

ASSOCIATIONS

Antoinette Ribas en Jeremie Goldwasser treden toe tot de raad van bestuur van Creative Belgium

Vrijdag 24 Augustus 2018

De Raad van Bestuur van Creative Belgium verwelkomt twee nieuwe leden. Het gaat om Antoinette Ribas (DDB) en Jeremie Goldwasser (TBWA) die spontaan hun kandidatuur stelden. Die werd goedgekeurd tijdens de laatste algemene vergadering. Ze vervoegen aldus Guido Goffeau (Prophets), Geoffrey Hantson (Happiness), Raoul Maris (Gelotology), Manuel Ostyn (These Days), Odin Saillé (freelance), Niels Schreyers (freelance) en de voorzitter van Creative Belgium, Jens Mortier (mortierbrigade). 
 
Antoinette Ribas: "Een van mijn missies bij Creative Belgium is het probleem van diversiteit (geslacht, cultuur, ideeën) aan te pakken in de bureaus, met name aan de creatieve zijde. Ik zou willen dat we na een inventarisatie oplossingen kunnen vinden om de mentaliteit vooruit te helpen. Ik wil op dit punt snel vooruitgang boeken, zodat we uit de vicieuze cirkel van 'reclame voor reclamemensen' kunnen ontsnappen en de merken opnieuw kunnen verbinden met hun steeds halsstarriger publiek.”
 
Jeremie Goldwasser legt uit: "Creativiteit wordt steeds meer onlosmakelijk verbonden met de resultaten die ze genereert. Resultaten zorgen voor relevantie en geloofwaardigheid. Twee dingen die Creative Belgium heel goed zou kunnen gebruiken. Door meer mensen aan de klantzijde in te schakelen, zouden er niet alleen extra leden bijkomen, maar zou het ook duidelijk worden dat creativiteit resultaten stimuleert... en dat resultaten niet vreemd zijn aan wat
we doen. Een win-winsituatie.”

Archief / ASSOCIATIONS