Fr
Close

CANNES LIONS 2018

hoe je duizenden orthodoxe joden aan de deodorantroller krijgt tijdens de sabat, da's pas echt een mirakel, door Joost Berends (mortierbrigade)

Maandag 16 Juli 2018

hoe je duizenden orthodoxe joden aan de deodorantroller krijgt tijdens de sabat, da's pas echt een mirakel, door Joost Berends (mortierbrigade)

Australië verkopen aan Amerikanen,  da’s te doen. 
Braziliaanse corrupte politici ontmaskeren, da’s ook nog haalbaar.
Een Ikea Catalogus uit je hoofd leren, moet ook nog wel kunnen.
En zelfs een bierflesje in zand veranderen moet met een beetje goeie wil nog wel lukken. 
 
Maar hoe je duizenden orthodoxe joden aan de deodorantroller krijgt tijdens de sabat, da’s pas echt een mirakel. 
 
Stel je voor, 3 miljoen orthodoxe joden tijdens de sabbat, blakende zon, dikke kleren, hoge hoeden op, lange baarden aan en maar bidden bij 40 graden selcius. De geur die dat oplevert in de synagoge, een mens zou niet alleen van zijn geloof vallen. Maar gelukkig vond Gilette in de tora een regel die vertelt dat het verboden is om te bidden op plaatsen die niet fris ruiken. Met Gillette 48hours kan aan dat euvel verholpen worden. Want je mag misschien geen deo rollen tijdens de sabbat, vlak ervoor mag dat wel. Een geweldige insight en een slim mediaplan inclusief de perfecte influancer, de rabbijn himself, en je hebt een geweldig verhaal. En zo zie je maar, zelfs met een onsexy product en een doelgroep die het woord sexy zelfs niet kent, maak je een case die dan wel niet sexy, maar wel heel erg slim is.

Archief / CANNES LIONS 2018