SLUITEN


Op zoek naar iets ?

Zoeken

Al een MM-account ?

Inloggen Wachtwoord vergeten ?

Voer hierna uw e-mail adres in en ontvang een link om uw wachtwoord aan te maken.Je wachtwoord versturen
FR NL

Op zoek naar iets ?


GEAVANCEERDE ZOEKOPTIES >

Nog geen lid van MM ?

mm.be is een freemium site. Om toegang te krijgen tot onze betalende inhoud, moet je een account aanmaken en je abonneren op onze producten.
Account aanmaken

Al een MM-account ?

Wachtwoord vergeten ?

Voer hierna uw e-mail adres in en ontvang een link om uw wachtwoord aan te maken.


Je wachtwoord versturen
close

Ekonomika en Diageo promoten verantwoord alcoholgebruik tijdens kiesweek

Donderdag 19 April 2018


De studentenvereniging van de faculteit economie Ekonomika en drankenproducent Diageo slaan de handen in elkaar voor een sensibiliseringsactie voor verantwoord alcoholverbruik tijdens de Kiesweek die eind april plaatsvindt. De actie kadert in het ‘Stay Yourself’ project van Diageo dat jongeren wil aanmoedigen om op een verantwoorde manier van een glas te genieten en aldus overmatig drankgebruik te vermijden. Dat doet het aan de hand van een multimediale campagne die zich richt op alle studenten in Europa, in samenwerking met studentenverenigingen en universiteiten.
 
Eind april krijgen de Leuvense studenten van Ekonomika dus tips & tricks om ‘fris’ te blijven tijdens een avondje uit. Daarnaast wil de campagne er ook voor zorgen dat iedere student na een avondje uit ook veilig thuis geraakt, zodat de brandweer binnenkort iets minder vaak moet uitrukken om beschonken studenten te ‘redden’.

De campagne zal worden verspreid via de sociale netwerken en op publieke plaatsen zoals campussen, studentenbars en restaurant. In de komende maanden zal de Stay Yourself-campagne ook in andere Belgische hogescholen en universiteiten gelanceerd worden.

Meer info op www.stay-yourself.euARCHIVE / BRANDS - ACTIVATION


INTERVIEW

  Guillaume Boutin (Proximus):

Guillaume Boutin (Proximus): "We willen de digitale gezel van de Belgen worden"DOSSIER  Re-evaluating Media: over de gepercipieerde en reële impact van media  


Radiocenter, het marketingorgaan van de Britste radiozenders dat radio promoot als commercieel medium, gaf begin dit jaar de opdracht aan Ebiquity om een rapport op te stellen over de marktpositie...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous Om toegang te krijgen tot dit dossier


Influencer marketing: tussen emancipatie en zelfregulering  


Met het oog op meer transparantie publiceerde de FOD Economie half mei een erg strikte richtlijn inzake influencer marketing. Het initiatief werd onthaald op een storm van protest en meteen weer...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous Om toegang te krijgen tot dit dossier


Effie Awards 2018: Gold en Silvers  


Het was een recordjaar voor de Effies: de 17 finalisten werden allemaal bekroond. Naast de Gold voor Kunstmaan en Bolero werden er vier Silver en 12 Bronze uitgereikt.
 
TBWA is het vaakst...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous Om toegang te krijgen tot dit dossier