SLUITEN


Op zoek naar iets ?

Zoeken

Al een MM-account ?

Inloggen Wachtwoord vergeten ?

Wachtwoord vergeten ?Je wachtwoord versturen
FR NL

Op zoek naar iets ?


GEAVANCEERDE ZOEKOPTIES >

Nog geen lid van MM ?

mm.be is een freemium site. Om toegang te krijgen tot onze betalende inhoud, moet je een account aanmaken en je abonneren op onze producten.
Account aanmaken

Al een MM-account ?

Wachtwoord vergeten ?

Wachtwoord vergeten ?


Je wachtwoord versturen
close

Accenture publiceert het Fjord Trends Report 2018

Maandag 5 Februari 2018


Accenture publiceert het Fjord Trends Report 2018
Accenture Interactive publiceert Fjord Trends 2018 (vernoemd naar zijn designbureau) dat de spanningen die actief zijn binnen en buiten de bedrijven en de samenleving doorheen zeven opkomende digitale trends:
 
De comeback van de ‘fysieke’ wereld: de merkbeleving behelst voortaan zowel digitale als fysieke aspecten. Het komt er dus op aan de twee samen te brengen.
 
De blik van de machines: computers doen meer dan onze woorden begrijpen, ze lezen en interpreteren beelden zonder onze hulp.
 
De algoritmische ruimte: of hoe een marketingstrategie uitwerken die steunt op algoritmes die merken met hun klanten verbinden en conventionele marketingstrategieën oubollig maken.
 
De zin naar betekenis van de machines: artificiële intelligentie kan onze jobs veranderen, maar moet ze niet elimineren. Of hoe te werken aan de opvatting van de relatie tussen mens en machine.
 
Mikken op transparantie: blockchain zou transparantie kunnen genereren, het internet beveiligen, het verloren vertrouwen herstellen en de relatie met het grote publiek heropbouwen.
 
Ethische economie: er wordt van bedrijven verwacht dat ze stelling nemen inzake politieke en maatschappelijke kwesties. Consumenten zijn bereid te betalen voor merken die hun diepe waarden weerspiegelen.
 
Anders ontwerpen: in een wereld waarin iedereen denkt ontwerper te zijn, moeten designers evolueren in de manier waarop ze werken, leren en handelen om een verschil te kunnen blijven maken.
 
Meer details hier.ARCHIVE / INTELLIGENCE - RESEARCH

JOBS
INTERVIEW

Mark Read (Global CEO Wunderman):

Mark Read (Global CEO Wunderman): "Met een bureau dat alleen maar lokaal of globaal opereert, red je het niet meer"DOSSIER  Wim Vermeulen (Dentsu Aegis Network): "We zijn toe aan een herziening van het marketingvak"  


Wim Vermeulen schreef met ‘Marketing voor de Mad Men van morgen’ een uitermate bevattelijk en actueel boek over hoe marketeers hun merk in de markt moeten zetten in een postdigitale wereld met een...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous Om toegang te krijgen tot dit dossier


Merit Awards 2018: de laureaten


Dit jaar bestond de jury van de Merit Awards naast de redactie van MM uit Isabelle Peeters (BBDO), Madeleine Leclercq (Tramway 21), Davy Caluwaerts (Zenith), Gregory Ginterdaele (DDB) en...


en savoir plus


Toen Volkswagen in Duitsland zijn mediabureau verving door een AI-platform


Twee jaar geleden vertrouwde Volkswagen zijn digitale mediabudget toe aan het Deense mediabureau Blackwood Seven ten nadele van MediaCom. Geen groot nieuws, ware het niet dat Blackwood Seven dat...


en savoir plus