Fr
Close

ASSOCIATIONS

#Welove TV

Dinsdag 21 November 2017

#Welove TV

De WereldTelevisieDag is eens te meer de gelegenheid voor de verschillende sectorverenigingen om hun cohesie en slagkracht te tonen, als het erop aankomt om het medium te promoten en te verdedigen.

 
Net zoals vorig jaar zetten de EBU (European Broadcasting Union), de ACT (Association of Commercial Television in Europe) en de EGTA (European Group of Television Advertising) opnieuw het platform worldtelevisionday.tv in de kijker. Ze maakten ook een 30’’-spot die de betrouwbaarheid van het medium als leverancier van betrouwbare content moet illustreren. Deze spot zal op 21 november worden uitgezonden in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.
 
De Global TV Group die de leden van de Belgische Vereniging van Audiovisuele Media (BVAM) groepeert, maakte van de gelegenheid gebruik om zijn ‘Global TV Deck’ te onthullen. Dat document compileert gegevens uit 19 landen, waaruit blijkt dat televisie het meest efficiënte reclamemedium blijft, gezien zijn reach, in combinatie met zijn kijkduur en de constante populariteit en zijn veerkracht ten opzichte van de nieuwe kijkgewoonten. Meer details hier.
 
Dichter bij huis herinneren we nog even aan het ‘Tell a Vision’ seminarie van de BVAM dat vorige maand plaatsvond: je vindt de video’s van alle sprekers hier.

Archief / ASSOCIATIONS