FERMER


Vous êtes à la recherche de quelque chose ?

Rechercher

Déjà un compte MM ?

Se connecter Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?Envoyer votre mot de passe
FR NL

Vous êtes à la recherche de quelque chose ?


RECHERCHE AVANCÉE >

Pas encore membre MM ?

mm.be est un site freemium. Pour accéder aux contenus payants, vous devez créer votre compte et vous abonner à nos produits.
Créer un compte

Déjà un compte MM ?

Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?


Envoyer votre mot de passe
close
RETOUR A LA LISTE

DUVEL MOORTGAT - Junior Pos and Lifestyle Manager

Lundi 30 Octobre 2017


DUVEL MOORTGAT - Junior Pos and Lifestyle Manager

JUNIOR POS & LIFESTYLE MANAGER


Duvel Moortgat

Werken voor Duvel Moortgat is werken voor een familiebedrijf dat overloopt van de kwaliteitsvolle bieren. Bijna 1400 collega’s van Puurs tot Shanghai zetten zich elke dag met een vat vol goesting in voor topbieren zoals Duvel, De Koninck, Vedett en Chouffe. Fier staan wij in de top 10 van Belgische bedrijven met de beste reputatie.

Functieomschrijving:

We gaan niet doen alsof werken bij zo een onafhankelijke, familiale brouwer even spectaculair is als landen op de maan, maar het is toch heel speciaal.
Bij de marketingafdeling dragen we ons steentje bij op een eigen ‘Duvelse’ manier: Geen schrik hebben om begane paden te verlaten en strategisch durven nadenken ‘on the fly’. Vooruit met de geit! 
Je zal als Junior POS & Lifestyle Manager terechtkomen in een familie van gepassioneerde professionals, met voor jou één duidelijk doel: (1) innovatieve point-of-sale-materialen voor on- & off-trade (zoals glazen, parasols en lichtreclame), alsook (2) een ijzersterk lifestylegamma voor onze shops (zoals T-shirts, wielertruitjes en sleutelhangers) ontwikkelen in de hectiek van uitdagende timings.

Ons smaakprofiel:
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor sales en marketing over alle landen heen en opereert in hecht partnerschap met andere afdelingen binnen de organisatie (bijvoorbeeld aankoop, productie, logistiek). 
 • Je staat garant voor een duidelijk overzicht van bestaande tools en bouwt met een sterke visie mee aan het verbeteren ervan. Hiervoor volg je de nieuwste trends en gaat actief op zoek naar potentiële nieuwe leveranciers. Je volgt projecten op van A-Z (i.e. van top-idee over stalen tot levering en dispatching). Als dat geen uitdaging is! Wij bieden je -- naast een warm onthaal -- een pittige functie aan met verantwoordelijkheid en voldoende aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je opereert onder de vleugels van onze POS, Business planning & Merchandising manager.
 • Kortom: je krijgt hier de kans om je vleugels te spreiden in de unieke wereld van premium producten en merken. Ze mee tot leven wekken voor consumenten die kwaliteit en ware passie weten te smaken.


Profiel:

Jouw ingrediënten:
 • Je hebt een masterdiploma en bij voorkeur 1 à 2 jaar werkervaring in een marketingrol.
 • Point-of-sale-materialen en Lifestyle-producten zijn voor jou vertrouwd terrein en je kan je succesvol navigeren doorheen beide werelden.
 • Je maakt graag deel uit van een groep maar kan ook op jezelf het nodige werk verzetten.
 • Je bent proactief en nauwgezet in de taken die je uitvoert. Je bent immers niet vies van een deadline of twee.
 • Je durft je uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en kan absoluut leven met wat opbouwende kritiek.
 • Je kan kritisch en probleemoplossend meedenken, maar weet ook dat je zeker niet alle waarheid al in pacht hebt. Je deinst er niet voor terug om al eens je mouwen op te stropen.
 • Je hebt passies in je leven en bent misschien wel een beetje eigenaardig. Gewoon is maar saai.
 • Heb je het oog voor detail van een mode-ontwerper en goochel je als de beste met cijfers? Dan ben jij de eenhoorn die wij zoeken! Werken met Word, Powerpoint, Excel en de nodige analyses en statistieken maken met SPSS doen je dus niet in koud zweet uitbarsten.


Aanbod:

En nu? "Surf vliegensvlug naar... "Nee, niet doen. Neem je tijd. Zo brouwen wij ook: bewust wat trager, maar altijd op zoek naar écht goed, naar beter. Laat je enthousiasme even bezinken. Slaap er een nachtje over, spreek met je partner, bel een vriend(in) op, je ouders. En als je dan voelt dat het nog steeds juist zit, dan het klopt, dàn moet je ons zeker iets laten weten. Wij bereiden ons dan met plezier voor op een fijn, no-nonsense gesprek met jou.
 
 
 
Solliciteren:

https://www.jobat.be/nl/jobdetail/jobsolicitation.aspx?jobid=1165372&utm_source=mm&utm_medium=jobs&utm_campaign=partner
INTERVIEW

Alex Thoré (Magis Company) : « Ma potion magique, c'est le positivisme et les résultats »

Alex Thoré (Magis Company) : « Ma potion magique, c'est le positivisme et les résultats »DOSSIER  Creative Belgium Awards 2018 : le Grand Prix et les 13 campagnes en or  


A l'instar de l'édition 2017, une seule campagne a été couronnée d'un Grand Prix cette année aux Creative Belgium Awards : "Closer than you think" pour Child Focus dans la compétition Media...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


AMMA 2018 : les cases en or  


C'est donc Mindshare qui décroche le titre d'Agence de l'année aux AMMA. L'agence drivée par Gino Baeck (photo) repart également avec le Gold en Best Use of Native & Content pour "Open Kitchen"...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


BOA & BOCA 2018 : les cases en or  


Les Best of Activation ont rendu leur verdict avec cette année, 38 prix décernés. Parallèlement aux BOA, l'ACC et Custo organisaient pour la première fois les Best of Content Awards qui ont eux...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier