FERMER


Vous êtes à la recherche de quelque chose ?

Rechercher

Déjà un compte MM ?

Se connecter Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?Envoyer votre mot de passe
FR NL

Vous êtes à la recherche de quelque chose ?


RECHERCHE AVANCÉE >

Pas encore membre MM ?

mm.be est un site freemium. Pour accéder aux contenus payants, vous devez créer votre compte et vous abonner à nos produits.
Créer un compte

Déjà un compte MM ?

Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?


Envoyer votre mot de passe
close
RETOUR A LA LISTE

AGENTSCHAP JONGERENWELZIJN - 2 Boekhouders

Lundi 26 Juin 2017


AGENTSCHAP JONGERENWELZIJN - 2 Boekhouders
Agentschap Jongerenwelzijn
De afdeling Strategie en Ondersteunende Diensten bepaalt in nauw overleg met de leidend ambtenaar de strategie van het agentschap Jongerenwelzijn en biedt ondersteuning bij de interne en externe dienstverlening.
 
De afdeling Strategie en Ondersteunende Diensten heeft volgende opdrachten:
- in nauw overleg met de administrateur-generaal in eerste instantie en vervolgens ook met de directieraad het bepalen van een aantal strategische keuzes voor het agentschap inzake HRM, communicatie en documentatie, kwaliteit en organisatiebeheersing, juridische ondersteuning, proces- en informatiebeheer, ICT, kinderbijslagregeling en financieel beleid en beheer;
- wat de kinderbijslagregeling betreft: het garanderen van de volledigheid van de opbrengsten en terugvorderingen kinderbijslag binnen het Fonds Jongerenwelzijn bij de toepassing van art. 70 van de samengeordende wetten op de kinderbijslag voor loonarbeiders; en de omzetting van de regelgeving naar een geautomatiseerde, correcte en tijdige verwerking van de inning van de kinderbijslag die aan het Fonds Jongerenwelzijn toekomt voor de op laste van een bevoegde overheid in een instelling geplaatste kinderen;
- het beheer van het Fonds Jongerenwelzijn (intern verzelfstandigd agentschap met rechtspersoonlijkheid); en het aansturen van de opdrachten die Jongerenwelzijn ondersteunen zoals communicatie en documentatie, HRM en personeel, proces- informatiebeheer en ICT, logistiek en ondersteuning, financieel beleid en beheer, kwaliteit en organisatiebeheersing, juridisch team en kinderbijslag door medewerkers van de afdeling of door expertise aanwezig in de andere afdelingen.
 
Meer informatie over het agentschap Jongerenwelzijn vind je op www.jongerenwelzijn.be.


Functieomschrijving:

Hou je van cijfers, en geloof je in het mee creëren van ontplooiingskansen voor jongeren? Geniet uitvoerend werk je voorkeur, en zie je gauw kansen om verbeteringen aan te brengen? Dan is onderstaande vacature misschien iets voor jou!
 
Je ondersteunt het Fonds Jongerenwelzijn en het Agentschap Jongerenwelzijn op boekhoudkundig vlak. Je draagt bij tot het aansturen van het financieel beleid van de organisatie.
 
Je helpt bij het administratief ondersteunen van het beleid rond de kinderbijslagregeling, en bij het verder uitbouwen en optimaliseren van de door het Fonds Jongerenwelzijn gebruikte werkveldgebonden IT-toepassing.
 
Je taken zijn voor een groot deel uitvoerende activiteiten. Je legt vanuit de opgedane expertise de nadruk op het voortdurend verbeteren van de processen en de middelen, en het optimaal inzetten van de middelen.
 
Je vindt alle informatie over de functie en hoe je kan solliciteren op www.werkenvoorvlaanderen.be.


Profiel:

Diploma
 • Je bent in het bezit van een diploma professionele bachelor accountancy fiscaliteit
OF
 • Je beschikt over een diploma van bachelor, en je kan minstens 2 jaar relevante beroepservaring in boekhouding aantonen. Je toont je relevante ervaring aan in het Cv.
 
Technische competenties
 • Je hebt inzicht in – of bent bereid dit aan te leren op korte termijn - de organisatiestructuur van Jongerenwelzijn.
 • Je bent sterk in cijfers en in analytisch denken.
 • Je hebt een onderzoekende ingesteldheid.
 • Je bent een ervaren gebruiker van MS Office-applicaties.
 • Ervaring met het gebruik van ERP-boekhoudingpakketten en met overheidsboekhouding is een pluspunt.
 • Ervaring in procesbeheer en projectorganisatie is een pluspunt.
 
Voor een uitgebreide beschrijving van het takenpakket en de competenties neem je het beste de functiebeschrijving door op www.werkenvoorvlaanderen.be.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen!
 

Aanbod:
 
 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur.
 • Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie en die een permanente verbetering van de dienstverlening nastreeft.
 • Je krijgt ruime mogelijkheden op gebied van vorming en bijscholing.De werkplek is ingericht op basis van het ‘anders werken’-concept met ondersteuning van moderne ICT-middelen.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar en een systeem van glijdende werktijden. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Gent en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.
 • Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Alle personeelsleden ontvangen maaltijdcheques (van 7 euro per gewerkte dag)
 • Je wordt aangeworven in de graad van deskundige (rang B1). Je aanvangssalaris is minimaal 27 912, 31 euro (bruto jaarsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen. Je bruto maandsalaris is dan 2 326,02 euro, relevante ervaring wordt meegerekend in je anciënniteit. Voor extra informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je te terecht op Werken voor Vlaanderen.
INTERVIEW

Christian Kévers (MediaCom), l'homme discret sur qui on peut compter

Christian Kévers (MediaCom), l'homme discret sur qui on peut compterDOSSIER  AMMA 2018 : les cases en or  


C'est donc Mindshare qui décroche le titre d'Agence de l'année aux AMMA. L'agence drivée par Gino Baeck (photo) repart également avec le Gold en Best Use of Native & Content pour "Open Kitchen"...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


BOA & BOCA 2018 : les cases en or  


Les Best of Activation ont rendu leur verdict avec cette année, 38 prix décernés. Parallèlement aux BOA, l'ACC et Custo organisaient pour la première fois les Best of Content Awards qui ont eux...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Le CIM de la prochaine génération  


Les JIC (Joint Industry Committees) comme le CIM ont-ils encore un avenir ? Et si oui, à quoi ressemblera-t-il ? Les questions ne manquent pas, tant au sein du CIM qu’en dehors. Elles ont émaillé...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier