Fr


Close
< TERUG NAAR DE LIJST

Campaign & Event Officer


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   Dutch, English, French   CDD
Maandag 6 September 2021


Job omschrijving

CBD van 9 maand- Als Campaign & Event Officer ben je verantwoordelijk voor de planning, implementatie, uitvoering en analyse van tactische marketingcampagnes (van A tot Z). Dit omvat de follow-up van brand & product communicatiecampagnes, alsook de organisatie van evenementen en het beheer van partnerschappen/sponsoring. Je werkt samen met je manager aan de uitwerking van de strategie en het operationele beheer van de bedrijfscommunicatie of de relaties met de klanten/prospects, aan de promotie van producten met het oog op de opbouw en de verbetering van het imago van de MIVB bij het externe doelpubliek, en aan de rekrutering en de klantenbinding.

Je coördineert de reclame- of digitale campagnes in samenwerking met je manager. Je bent verantwoordelijk voor de analyse van de behoeften, het opstellen van de briefing, de opvolging van de creatie en het budget, de opvolging van de productie (beheer van interne en externe leveranciers, reclamebureau), het beheer en de boeking van de media, en de debriefing en evaluatie van de projecten (in termen van KPI's).

Concreet zijn je taken de volgende:

• Beheer, planning en analyse van campagnes, productlanceringen en andere tactische acties die in het marketingplan zijn gedefinieerd, met bijzondere aandacht voor het gebruik van de juiste contactpunten.
• Ervoor zorgen dat de campagnes en communicatie van de MIVB in overeenstemming zijn met de brand guidelines (tone-of-voice, design, look & feel).
• Contact met het reclamebureau: het bevoorrechte contactpunt zijn met het communicatiebureau als strategisch en operationeel doorgeefluik.
• Een gestructureerd communicatie-/mediaplan uitvoeren (offline, online & SoMe)
• Organisatie van externe evenementen of activiteiten op het terrein: coördinatie van de verschillende interne gesprekspartners en andere mogelijke externe stakeholders (organisatoren, instellingen, enz.), beheer van het evenement op het terrein.
• Beheer en opvolging van de aanvragen voor partnerschappen en sponsoring: Je analyseert en identificeert onder de partnerschapsaanvragen welke gunstig kunnen zijn voor de imagostrategie van de MIVB.

Gezocht profiel

• Je beschikt over een bachelor- of een masterdiploma in de communicatie, richting reclame of een gelijkwaardig diploma.
• Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van communicatie, marketing en projectbeheer.
• Je hebt uitstekende vaardigheden in de operationele follow-up van projecten met meerdere gesprekspartners.
• Beheersing van de werking van reclamebureaus
• Je bent tweetalig FR-NL (Selor Artikel 10). Kennis van het Engels is een troef.
• Je persoonlijke kwaliteiten: stressbestendigheid, strikte naleving van deadlines, enthousiasme, open-mindedness, transparantie, teamspirit, (mondelinge en schriftelijke) communicatievaardigheid, luistervaardigheid, assertiviteit, overtuigingskracht, vlot in de omgang, samenwerkingsvermogen.

Solliciteren
STIB/ MIVB
Rue Royale 76; 1000 Bruxelles

De MIVB bereidt zich voor op de mobiliteit van morgenContactpersoon
Barbara Foucart