Fr


Close
< TERUG NAAR DE LIJST

Brand Strategist


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Master   Nederlands, Engels   Contrat permanent
Maandag 16 Augustus 2021


 

BRANDING TALENT GEZOCHT!


SKINN zoekt gedreven medewerkers om ons team verder uit te breiden. Wij zijn op zoek naar een ervaren brand strategist, die merken mee wil creëren en versterken en die de merkstrategie van een klant uitschrijft.

SKILLS

- Passie voor branding
- 5+ jaar ervaring
- Vlotte spreker
- Schrijver
- Workshops
- Analytisch
- Kritisch
- Pro-actief

We houden van slimme en nieuwsgierige mensen met diverse achtergronden, die een voorliefde hebben voor de kracht van een goed ontwerp. De juiste kandidaat is diegene die er alles aan doet om een merk vanaf het allereerste idee uit te werken tot een krachtige brand. Diegene die out-of-the-box naar een merk kijkt en de ruggengraat van een merk mee helpt ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor sterke en to-the-point strategieën, maakt van complexe, versnipperde informatie een simpele, sterke en aantrekkelijke strategie en dus de basis van een sterk merk. Je hebt minstens 5 jaar ervaring in Brand Strategy, Creative Strategy, Design Strategy of Brand Management. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en verbale communicatie talenten. Je spreekt graag voor een groep en weet mensen te motiveren én inspireren. Je voert research uit en bent kritisch. Je neemt interviews af van verschillende stakeholders. Je stelt workshops samen en leidt ze. Je vertaalt alle inzichten naar een advies en stuurt het merk, de klant en het creatieve team in de gewenste richting. Je hebt een sterk uitgesproken visie en mening, waardoor je zonder problemen zowel klant als creatief team kan overtuigen. Je bent pro-actief, georganiseerd en begeleidt projecten van idee tot finale uitwerking. Je bent leergierig, positief, enthousiast en ambitieus. Je wandelt de extra mile waar nodig.

AANBOD

- Fulltime contract
- Creatieve werkplek
- 40+ collega’s
- Boeiende job
- Events & talks
- Opleidingen
- Toffe klanten
- Aantrekkelijk salaris
- Extralegale voordelen
- Coaching
- Een plaats waar je topwerk kan leveren

 

Bekijk de volledige vacature op de SKINN website.

Solliciteren
SKINN BRANDING AGENCY
WATT Toren, Mechelsesteen 271, 2018 Antwerpen

SKINN is een branding agency met kantoren in Antwerpen en Brugge. We zijn een diverse groep van +40 merkspecialisten met één duidelijk doel: topwerk maken. We zijn verbonden door onze passie voor branding en ons sterk empathisch vermogen. We bouwen nieuwe merken van a tot z of we laten bestaande herleven. Analoog, digitaal, experimenteel of nieuwe innovatieve formats, we're up to it all. We creëren slimme merken. Merken die wendbaar zijn in een continu evoluerende wereld.Contactpersoon