Fr


Close
< TERUG NAAR DE LIJST Bekijk de video

Allround Marketeer


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Master   Dutch, English   Contrat permanent
Donderdag 12 Augustus 2021


Heb je een eerste ervaring in (content, digital) Marketing? Ben je op zoek naar een brede Marketing uitdaging? Wil je graag meewerken aan het uitbouwen van een marketing plan voor onze divisie Technologies? Bekijk onze allround Marketeer vacature! 
 

ALLROUND MARKETEER 

Momenteel zijn we op zoek naar een allround Marketeer om ons Intellectual Property team (www.unilintechnologies.com) in Waregem te versterken en de innovatieve technologische merken wereldwijd verder te laten groeien.

FUNCTIE

Je komt terecht in een klein, maar internationaal, jong en dynamisch team, waarbij je toch alle voordelen van een grotere groep ervaart. De IP-afdeling van Unilin is dé referentie in de vloerenwereld wat betreft innovatie en nieuwe technologieën, zoals de wereldwijd bekende clicksystemen. Je werkt nauw samen met de Business Development Managers van de afdeling om samen de volledige marketing communicatie plan en implementatie van de IP-divisie uit te werken. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van de marketing communicatie activiteiten, je bent ook creatief, kan out of the box denken over innovatieve technologieën, en je hebt een vlotte pen.

Wat staat jou te wachten? 

 • Je bouwt samen met de Business Development Managers de marketing communicatie plan verder uit, zowel op korte als lange termijn, en koppelt deze aan al onze platformen. Je volgt deze contentplanning/kalender op en bent verantwoordelijk voor de budgettering.
 • Je organiseert deelnames aan beurzen en events en opvolging van eigen showroom.
 • Je biedt ondersteuning aan de sales teams bij de lancering van een nieuwe technologieën / merk.
 • Je werkt Engelstalige marketing assets uit zoals artikels, brochures, factsheets en technische instructies.
 • Je organiseert webinars en helpt met het creëren van commerciële videos.
 • Je onderhoudt de website, inclusief SEO & SEA.
 • Je maakt  nieuwsbrieven op en stuurt deze uit.
 • Je volgt LinkedIn op: content creatie, sponsored ads…
 • Je gaat actief op zoek naar nieuwe PR & content opportuniteiten.


IT'S A MATCH? 
 • Je behaalde een Master diploma in PR, journalistiek, (content) marketing of communicatie. Idealiter heb je een eerste ervaring binnen marketing.  
 • Je hebt een interesse in innovatie, mechanische technologieën, de vloerindustrie en bouwsector.
 • Je hebt een passie voor taal en hanteert een vlotte pen in het Engels. 
 • Je bent communicatief, gedreven, flexibel en zelfstandig, maar je bent ook een teamspeler. Het schrikt je niet af om met meerdere stakeholders samen te werken, zowel intern als extern. 
 • Je bent grondig in wat je doet en gaat steeds voor de hoogste kwaliteit in wat je oplevert. Deadlines en verantwoordelijkheden schrikken je niet af. 
 • Hands-on en down-to-earth zijn kenmerken die jou typeren.
 • Je hebt een grote passie voor content, storytelling, PR en marketing. Je begrijpt de technologieën en analyseert waar ze voor staat.  
 • Kennis van grafische programma’s is een must (bvb. InDesign, Photoshop) en ervaring in fotografie is een plus.

UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Solliciteren
UNILIN (Quickstep)
Vredestraat, Waregem

Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 7.500 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2020 een omzet van € 2,21 miljard. Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend. Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.Contactpersoon
Justine Matton
justine_matton@mohawkind.com
0476721083