Fr
< TERUG NAAR DE LIJST

Internal Sales Expert


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   Dutch   Contrat permanent
Donderdag 2 Maart 2023


Binnen ons Sales Team worden de klanten van Ads & Data jouw grootste bezigheid en dit in continu overleg met een geweldig team van collega's. 

Dit wil zeggen dat je ondersteuning biedt aan de Key Account Manager(s) bij het opmaken en evalueren van de reclamecampagnes. En zorg je voor een optimaal verloop van de campagnes in functie van de doelstellingen van de klanten, waarbij je hun eerste aanspreekpunt bent.

Maar je krijgt ook de verantwoordelijkheid over een eigen portefeuille van groeiklanten. Met als doel, ze naar een hoger investeringsniveau te tillen. Je sterke commerciële en communicatieve vaardigheden zullen dus goed van pas komen. 

Solliciteren
Ads & Data
Harensesteenweg 226, 1800 Vilvoorde

Voor alle mediamerken in België, groot of klein, moet je bij Ads & Data zijn. We zijn een reclameregie waar het verbinden van merken en mensen centraal staat. Door ons indrukwekkend merkenportfolio aan intelligente data te koppelen, helpen we adverteerders om op een éénvoudige manier hun doelpubliek te bereiken. Of je nu een bakker op de hoek van de staart bent of deel uitmaakt van een multinational, onze missie bestaat erin om jouw boodschap bij de juiste mensen te brengen. Voor minder gaan we niet!Contactpersoon
Tina De Bruycker
infoHR@adsanddata.be