Fr
< TERUG NAAR DE LIJST


Project Manager


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Master   Dutch, English, French   Contrat permanent
Donderdag 8 December 2022


Je stort je met grenzeloos enthousiasme op elke uitdaging om de verschillende digitale projecten tot een goed einde te brengen. Je verenigt en coördineert een team rond het project met een glimlach en het doel om op tijd kwaliteit te leveren.

Je bent altijd in een goed humeur. Je bent altijd in een goed humeur. Bij uw klanten en uw teams weet u organisatie, motivatie en leidinggevende vaardigheden te combineren met een menselijke en familiale aanpak. Communicatie is de sleutel! Je bent toegewijd aan je team en je klant en bent in staat om een werkomgeving te creëren die stimuleert creativiteit en het vertrouwen van iedereen winnen en behouden.

Je klimt met de teamleden van het bureau naar de top (offertes maken voor klanten, plannen voor digitale productie, vragen beantwoorden over de haalbaarheid van een campagne/apparaat en projecten afronden...).

Wil je deel uitmaken van dit fantastische team, zijn deze taken puur plezier en geluk en lijkt deze baan perfect aan te sluiten bij je persoonlijke ontwikkeling, stuur dan je verzoek voor een koffieafspraak naar joker@hilarious.be. Translated with DeepL

Solliciteren
Hilarious
10 rue jules Cockx

Bij Hilarious gaan we tot het uiterste om kwalitatieve producten te leveren. Dat is onze missie. Vanaf de creatie over de copy en de grafische uitvoering tot de ontwikkeling en de tests: élke medewerker weet welke deadline op het spel staat. Die is heilig, al eist dat vaak zware offers. Daarnaast hebben we altijd honger naar nieuwe creatieve, technische en strategische kennis. Contactpersoon
Audry Van Essche
joker@hilarious.be
0478281333