Fr
< TERUG NAAR DE LIJST


Accountdirector


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   Dutch   Contrat permanent
Donderdag 24 November 2022


Functie
Jij bouwt duurzame samenwerkingen en goede relaties met de teams van je klanten. Je bent hun partner, niet leverancier. Jij bent voor hen de belangrijkste persoon in het agentschap. Hebben onze creatieven of consultants een bijzondere vraag of een briljant idee, dan komen ze hoedanook bij jou terecht. Je inspireert, coacht, stuurt en zorgt voor structuur. Je krijgt ondersteuning van accountmanagers of account executives en krijgt de verantwoordelijkheid om hen te coachen en te laten groeien.

Profiel
Je hebt een passie voor marketing, advertising én communicatie en je wéét wat er speelt in onze sector. Als AD ben je reeds accountmanager (of AD) geweest in een agency. Je werkt graag zelfstandig, maar je bent (uiteraard) ook een teamspeler. Je houdt ervan om (jonge) collega’s direct én indirect te coachen. Je bent een netwerker en weet als geen ander hoe je een stevige pitch of prospectiemeeting met succes aanpakt. Je steekt de handen graag uit de mouwen waar en wanneer nodig. Door je ervaring creëer je snel een sterke vertrouwensband met je klanten en met onze interne teams.

Aanbod
Als AD ben je ook ondernemer (in een sterke structuur), geniet je van je vrijheid en zijn saaie dagen heel schaars. Je werkt in een ambitieuze organisatie die je veel kansen geeft om zelf initiatief te nemen. We zorgen natuurlijk voor een competitieve verloning en voor een uiterst creatieve werksfeer. Ons HQ bevindt zich in Hasselt, maar je kan ook werken vanuit Antwerpen of Brussel.

Op jouw lijf geschreven?
Dan ben je niet vies van tattoo’s. Klik snel hieronder want wij kijken er nu al geweldig naar uit om je te ontmoeten. 
We ontvangen graag je sollicitatie via jobs@rca.be.

Solliciteren
RCA
Koningin Astridlaan 38, 3500 Hasselt

RCA is een fullservice communicatiebureau, in de top 5 van onafhankelijke Belgische agencies, met kantoren in Hasselt, Brussel, Antwerpen en Amsterdam. Meer dan 80 experten en creatieven gaan elke dag voor een duurzaam resultaat voor merken, marketing, branding en communicatie. Ons werk is altijd: verder dan. Verder dan full service, verder dan de som van de delen, verder dan mèh. Jouw merk versterken, in creativiteit, strategie en technologie: daarvoor gaat RCA resoluut beyond.Contactpersoon