Fr


Close
< TERUG NAAR DE LIJST

Head of Media Buying & Planning


  Temps plein   Directeur   Master   Dutch   Contrat permanent
Donderdag 2 December 2021


Bij Mediahuis zijn we op zoek naar een Head of Media Buying & Planning. En we geloven dat jij de juiste persoon bent.

 

Want wie we nodig hebben, is iemand die gepassioneerd is door de advertising- en mediawereld. En beschikt over een pak kennis van mediaplanning, social media advertising, SEA en programmatic buying.

 

Waarom precies jij? Je hebt een masterdiploma of evenaart dit niveau door je expertise. Alleszins beschik je over minstens vijf jaar ervaring op het vlak van mediaplanning, social media advertising, SEA en programmatic buying.

 

Wat de job inhoudt, sommen we graag even op.

 

Als Head of Media Buying & Planning ben je onze specialist op het gebied van reclame, ad-tech en marketingoplossingen binnen de hele organisatie waardoor deze de nodige zichtbaarheid krijgen op bedrijfsniveau.

 

Je ontwikkelt een strategische visie over de ideale mediamix voor onze merken. Om je doelstellingen te bereiken werk je zeer nauw samen met de verantwoordelijken van de verschillende brands en opereer je als SPOC voor externe stakeholders zoals de advertentieregie en de technologische leveranciers van Mediahuis (Ad-server, DSP, …).

 

Je onderhandelt over de aankoop en ruil van media met andere communicatiekanalen zoals Facebook, Google, Apple, VRT, Play, De Lijn, Kinepolis, enz.

 

Je beheert de advertentieposities op de platformen van Mediahuis in functie van lezers- én advertising-doelstellingen. Hierbij creëer je de ideale mix tussen leeservaring voor de surfer en impactvolle advertising voor onze merken en adverteerders.

 

Samen met het Digital Advertising Technology team bouw je aan toekomstgerichte campagneflows en processen op onze platformen.

 

Wat op je cv staat, is belangrijk, maar lang niet het enige waar we belang aan hechten. Minstens even essentieel is dat je zeer resultaatgericht en gestructureerd te werk gaat. Ook ben je een echte analyticus die kickt op cijfers en data. Je zoekt steevast zelf naar resultaatgerichte oplossingen, maar hebt er geen probleem mee om ook bestaande structuren te volgen. Je bent een bruggenbouwer.

 

Wat je terugkrijgt, is …

  • een job boordevol uitdagingen, 
  • bij één van de 10 meest aantrekkelijke werkgevers in België 
  • toegang tot De Academie, de binnenshuisuniversiteit van Mediahuis, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen
  • kans op interne mobiliteit binnen een grote mediagroep met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg
  • een flexibele werkomgeving met thuiswerkmogelijkheden
  • een aantrekkelijk loonpakket met interessante extralegale voordelen, uitgebreid flexplan en een bedrijfswagen met tankkaart kaderend binnen een vooruitstrevend mobiliteitsbeleid dat sterk inzet op vergroening
  • en een heleboel fijne collega's die je job nog leuker maken. 

 

Solliciteren
Mediahuis
Linkeroever

Mediahuis is internationale mediabedrijf achter een tal van crossmediale merken.Contactpersoon