Nl


Close
< RETOUR A LA LISTE

Digital Campaign Specialist


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   Dutch   Contrat permanent
Mercredi 25 Août 2021


Als we spreken over journey, denk jij niet spontaan aan één of andere tropische bestemming. Jij vliegt eerder op automatische piloot terwijl je de ene straffe digitale campagne na de andere opzet. Jij denkt vooral in customer journeys en tekent deze helder uit. Jij maakt marketing automation flows, alsof je nooit iets anders gedaan hebt. En je weet ons van onze sokken te blazen met je paid campagnes op social media. Als Digital Campaign Specialist ken jij je doelgroep als geen ander en weet jij precies wat zij wanneer nodig hebben.

Een ondernemer zet op korte termijn gigantische stappen in het traject van opstart tot groei. Het is jouw uitdaging om hem bij te houden. Hoe? Met marketing automation, paid search, display, retargeting en paid social advertising ondersteun jij ondernemers in hun parcours. Eén keer in de juiste flow ben jij niet meer te stoppen. Kleine of grote projecten, dat maakt voor jou niet uit. Met jouw digitale marketingacties maak jij het verschil.

Een blik op je werkdag: 

 • Als ochtendritueel duik jij in Hubspot. Je bekijkt de resultaten van onze marketing automation flows en voert optimalisaties door.
 • Om 9u30 krijg je een opdracht van onze Digital Customer Experience Manager. Het gaat over een heel nieuw concept voor een hybride event. De project manager van dit event stelt ons meteen een pittige KPI voorop, namelijk minstens 1.000 unieke bezoekers. Marketinggewijs start je van een blanco blad, maar jij laat je niet van de wijs brengen. Je houdt wel van wat uitdaging en vliegt er meteen in om een voorstel voor de digitale campagne uit te werken.
 • Vlak voor de middag is er het nieuws van een aankomende opleiding. Aan jou om deze opleiding bekend te maken op onze digitale kanalen. Met sterke short copy en een aantrekkelijk beeld scoren jouw social media advertenties. Als expert weet jij namelijk wat er goed werkt op elk kanaal. Facebook, Instagram, LinkedIn,… You name it.
 • Na de lunch merk je dat er iets misgaat in een e-mail van je marketing automation flow. Een gedeelte van de pagina staat in het verkeerde font. Jij duikt in de HTML en lost dit in een mum van tijd op.
 • Meteen daarna ga je aan de slag met Google Tag Manager. Je zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de start van onze campagne morgen. Denk maar aan de tracking van de knoppen en links op onze landingspagina… Als je klaar bent, stem je nog even af met het projectteam.
 • Jij wordt blij van straffe statistieken. Daarom werk jij op het einde van je werkdag nog aan het dashboard voor de aankomende ledencampagne. Zo ben jij alvast klaar voor de opvolging en kan je snel en eenvoudig rapporteren over de resultaten. 


Kan jij je hierin vinden?

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma.
 • Je hebt bij voorkeur 2 tot 4 jaar werkervaring.
 • Jij weet succesvolle digitale marketing campagne van A tot Z op te zetten en op te volgen.
 • Je hebt ervaring met ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van campagnes via social media advertising (Facebook, Instagram en LinkedIn), Google Ads, e-mailmarketing, analytics en marketing automation.
 • Jij durft te experimenteren en weet je zo door trial & error verder te specialiseren.
 • Je krijgt een streepje voor als je al ervaring hebt met de creatie van visuele advertenties en als je kennis hebt van Hubspot, Drupal CMS, HTML en CSS.
 • Je hebt sterke communicatievaardigheden en schrijft vlot in het Nederlands.
 • Je bent vertrouwd met de online marketing SaaS producten van Google: Google Analytics, Google Tag Manager, Search Console,…
 • Jij meet en analyseert betalende marketingcampagnes en rapporteert over de resultaten.
 • Je bent flexibel en kan snel schakelen om een online campagne te implementeren of optimaliseren.
 • Persoonlijke communicatie is jouw ding. Je werkt dan ook graag met datasegmenten.
 • Jij bent zelfstandig en weet van aanpakken, maar je voelt je ook helemaal thuis in ons hecht team.

Postuler
UNIZO
Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. Of het nu gaat om eenmanszaken of groeiondernemingen, UNIZO behartigt hun ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. En verder kunnen onze leden bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen.Personne de contact